Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Beste klant,ontdek hier of jouw Delhaize geopend is op 20 mei:Meer info >

Recept zoekresultatenKabeljauw met mediterrane groenten
Delhaize logo
  • Kabeljauw met mediterrane groenten
    A
Kabeljauw met mediterrane groentenA

Kabeljauw met mediterrane groenten

Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 2 rode paprika's
  • 1/2 kg verse tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 potje basilicum
  • 1 el olijfolie
  • peper
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 2 rode paprika's
  • 1/2 kg verse tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 potje basilicum
  • 1 el olijfolie
  • peper

Begin met koken

: 40 min.
1
Spoel de groenten. Snij de tomaten in 8, kruid ze met peper en zout en grill ze samen met de volledige paprika’s in een oven op 200°C. Schil de gegrilde paprika’s en snij ze in stukjes.
2
Schil de aubergine en snij ze in blokjes, snij eveneens de courgette in blokjes. Fruit de aubergine en de courgette met een beetje olijfolie en kruid met peper en zout.
3
Voeg het vruchtvlees van de tomaten en de paprika’s toe.
4
Kruid de kabeljauw met peper en zout en plaats hem op een gratineerschaal. Voeg de groenten toe en overgiet alles met een vleugje olijfolie. Laat dit gedurende ongeveer 25 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 150°C. Werk af met enkele blaadjes basilicum.
1
Spoel de groenten. Snij de tomaten in 8, kruid ze met peper en zout en grill ze samen met de volledige paprika’s in een oven op 200°C. Schil de gegrilde paprika’s en snij ze in stukjes.
2
Schil de aubergine en snij ze in blokjes, snij eveneens de courgette in blokjes. Fruit de aubergine en de courgette met een beetje olijfolie en kruid met peper en zout.
3
Voeg het vruchtvlees van de tomaten en de paprika’s toe.
4
Kruid de kabeljauw met peper en zout en plaats hem op een gratineerschaal. Voeg de groenten toe en overgiet alles met een vleugje olijfolie. Laat dit gedurende ongeveer 25 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 150°C. Werk af met enkele blaadjes basilicum.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 234; energie (kCal): 55; vetten (g): 1,9; verzadigde vetten (g): 0,3; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 2,1; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 6,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 276,21
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 234; energie (kCal): 55; vetten (g): 1,9; verzadigde vetten (g): 0,3; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 2,1; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 6,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 276,21
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kabeljauwhaasje | Royale

Delhaize

Kabeljauwhaasje | Royale

2 × +/- 340 gr

+/-€23,80

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€0,99

Gegrilde Aubergines

Delhaize

Gegrilde Aubergines

500 gr

€2,25

Zoete puntpaprika |  Bio

Delhaize

Zoete puntpaprika | Bio

2 × 270 gr

Bio

€9,98

Smaaktrostomaat

Delhaize

Smaaktrostomaat

2 × 450 gr

€9,98

Look | Netje | Bio

Delhaize

Look | Netje | Bio

100 gr

Bio

€1,19

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Spanje

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Spanje

50 cl

€6,55

Totaal:
+/-€49,84